Portofoliu

Some of our latest and greatest projects

youth essentials mobile preview


Experimentează apogeul excelenței online cu website-ul nostru premium, creat cu atenție și funcționalitati personalizate. Inspirat de lideri de marcă precum FARFETCH.com, MYTHERESA.com și MatchesFashion.com, site-ul nostru depășește așteptările, obținând un impresionant scor de 98/100 în teste Google. Navighează cu ușurință prin interfața noastră prietenoasă, bucură-te de un proces simplu de finalizare a comenzilor și savurează plăcerea de a interacționa cu platforma noastră.

Software-ul nostru avansat din backend îți oferă puterea de a gestiona cu ușurință fiecare aspect al magazinului tău online. De la controlul stocurilor și facturare până la generarea AWB-urilor pentru servicii de curierat de încredere precum DHL și FAN CURIER. Urmărirea automată a livrărilor, gestionarea comenzilor cu un singur clic și campanii de marketing cuprinzătoare cu metrici detaliate asigură o performanță optimă. Cu rapoarte integrate în SAGA, gestionare intuitivă a produselor și categoriilor, suport pentru mai multe limbi și opțiuni de valută flexibile, website-ul nostru se adresează cu adevărat ambițiilor tale globale.

Descoperă libertatea de a gestiona întregul magazin din palma ta! Platforma noastră optimizată pentru mobil asigură un acces ușor și un control fără cusur, oferindu-ți puterea de a fi conectat și de a-ți dezvolta afacerea oriunde te-ai afla. Ridică-ți prezența online la un alt nivel și redefinește succesul cu soluția noastră exceptională de website.

Software Case de Ajutor Reciproc


Vă prezentăm o aplicație software de ultimă generație, bazată pe abonament lunar/anual, care revoluționează gestionarea Caselor de Ajutor Reciproc, în conformitate cu cele mai recente prevederi legale menționate în Ordonanța de Urgență a Guvernului 52/2016.

Cu ajutorul aplicației noastre, puteți genera cu ușurință toate documentele necesare pentru desfășurarea fluentă a activității CAR-ului, printr-un singur clic. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele și să apăsați butonul 'Printează'.

Beneficiați de un panou de control personalizat care conține logo-ul dumneavoastră, un subdomeniu dedicat, documente, chitanțe și multe altele, toate personalizate în funcție de datele CAR-ului pe care îl administrați.

Generați și semnați electronic documente utilizând DocuSign. Acestea pot fi trimise prin email clienților dumneavoastră, semnate digital de către aceștia și integrate în procesul de creditare online.

Trimiteți notificări automate prin EMAIL și SMS către clienți atunci când aceștia au rate restante. Acest proces îmbunătățește semnificativ rata de recuperare a restanțelor.

Pentru mai multe informații despre modul de funcționare și pentru a solicita o demonstrație, accesați site-ul nostru www.casedeajutorreciproc.ro. Deblocați adevăratul potențial al Casei de Ajutor Reciproc cu soluția noastră inovatoare.
One Cleaning este un elegant website de prezentare care prezintă un design sofisticat și modern. Oferă o experiență bilingvă perfectă și se mândrește cu o viteză impresionantă de încărcare, îmbunătățită prin tehnici avansate de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO).
Interfața de administrare intuitivă din backend facilitează gestionarea ușoară a prețurilor și pachetelor prezentate pe pagina de Prețuri.
Este de remarcat faptul ca acest website a obținut distincții remarcabile, câștigând un impresionant scor de performanță Google de 98/100 și un perfect 100/100 pentru SEO.

"The Cast List" este o platforma unică pentru a descoperi, conecta și distribui actori extraordinari din întreaga Europa. Cu o rețea extinsă de talente extrem de calificate și diverse, această platformă permite atât clienților, cât și actorilor să găsească cu ușurință performeri și proiecte perfecte pentru nevoile lor.
Caracteristici:
- O bază vastă de talente europene cu actori diversificați din care clientii pot alege
- Proces de casting optimizat pentru costuri reduse si eficiență în timp și resurse
- Căutare avansată și filtrare pentru selecția precisă a talentelor
- Profile cuprinzătoare ale actorilor, cu prezentări video, fotografii și curriculum vitae
- Platformă securizată și confidențială
- Informații despre industrie și suport dedicat

Geanina Craciun - rebranding

Am rebranduit complet business-ul Imperial Studio in Geanina Craciun. Am obtinut 95 din 100 de puncte la testele Google Page Insight, si am reusit sa plasam noul site in primele trei pozitii pe pagina Google Search in doar 6 luni de la lansare. De asemenea le oferim servicii SEO si Google Ads.

BANK MANAGEMENT CRM - FOR CAR UNIVERSAL TM

Vă prezentăm aplicația noastră web revoluționară, creată de la zero și utilizată în prezent de o companie bancară prestigioasă.
Prin intermediul framework-ului nostru PHP personalizat, partea server a aplicației se conectează fără probleme la o bază de date MySQL pentru a procesa și replica datele. Sistemul nostru ingenios de distribuție a bazei de date, realizat special pentru acest scop, garantează performanță de neegalat.
Pe partea de față, am utilizat combinația perfectă de jQuery și CSS pentru a crea o interfață de utilizator vizual impresionantă și intuitivă. Aplicația noastră bogată în funcționalități oferă angajaților băncii posibilitatea de a gestiona clienți, de a efectua depozite, de a genera împrumuturi și de a efectua alte procese financiare cu ușurință maximă. Aceasta facilitează chiar și generarea de fișiere Excel și rapoarte pentru o productivitate sporită.
Pentru a proteja informațiile sensibile, aplicația noastră dispune de niveluri avansate de securitate. Prin intermediul proceselor de autentificare SMS și bazate pe IP, ne asigurăm controlul total al accesului. Mai mult, drepturile avansate de securitate permit restricționarea angajaților de a executa anumite operațiuni neautorizate, menținând protocoalele de securitate impecabile.
Pentru audituri cuprinzătoare, am implementat un sistem robust de înregistrare în timp real care urmărește în mod atent fiecare operațiune efectuată de utilizatori. În cazul unor activități ilegale, sistemul nostru vigilent notifică prompt administratorul prin e-mail și mesaje SMS, asigurând acțiuni rapide împotriva oricăror amenințări potențiale.
Experimentați apogeul excelenței în aplicațiile web cu soluția noastră de ultimă oră, care combină securitatea de neegalat, funcționalitatea fără cusur și eficiența inegalabilă.

Business website & Wordpress blog

Site business cu design modern realizat pentru un cabinet de psihologie. Website-ul are integrat si un blog Wordpress care functioneaza sub toate URL-urile care incep cu /blog.

SITE DE PREZENTARE SI PORTAL CAPTIV - NUBA

NUBA reprezinta un lant de restaurante si cluburi de lux din Romania. Lor le-am asigurat mententanta vechiului site, le-am creat un site nou de prezentare (cu interfata dinamica de administrare - postare continut nou) si le-am implementat un sistem de tip Portal Captiv pentru a strange adrese de mail ce sunt utilizate in scop de marketing.
Adresele de mail sunt exportate de soft intr-un CSV direct confirgurat pentru a fi utilziat pe platforma MailChimp unde le oferim asistenta.
De asemenea le oferim o interfata web custom made pentru a trimite SMS-uri clientilor in scop de marketing, Aceasta interfata este conectata la un API RESTfull care permite schimbul de date intre noi si reteaua telefonica

BUSINESS WEBSITE - FM MEDIDENT (ONE OF THE BIGGEST DENTAL X-RAY INSTITUES IN THE WORLD)

Acest client ne-a cerut un site profesional de prezentare bilingv, optimizat 100% pentru SEO si viteza de incarcare. Site-ul a fost dezvoltat folosind grid-ul Bootstrap 3.0, si inca doua pluginuri jQuery pentrua obtine efecte animate.
Site-ul este bilingv - cu posibilitatea de a adauga oricate limbi doreste clientul. Singurul lucru necesar este doar translatarea textelor. Targetarea internationala a clienteilor este obtinuta in Consola Google utilizand link-uri de limba alternativa.
Dupa creearea paginii am optimizat-o utilizand tool-ul Google PageSpeed Insights.
Un alt serviciu soliticat de catre client a fost creearea si montarea unor video-uri ce pot fi rulate non stop in camera de asteptare a clientilor.

Portal saloane de infrumusetare in Sydeny, Australia

Acest client a detinut un website in care erau listate toate saloanele de infrumusetare din Sydney. Acestia au solicitat urmatoarele servicii:

  • implemntarea unui sistem de review-uri pentru saloane
  • cautarea saloanelor sa fie bazata pe locatia utilizatorilor (exemplu: cele mai apropiate saloane de locatia efectiva a utilziatorului sa fie afisate primele)
  • creearea unei interfete de administrator peentru a administra usor site-ul
  • scanarea website-ului de vulnerabilitati de securitate si oprirea lor
  • updatarea codului vechi de PHP al site-ului si update la o noua versiune de PHP (anumite functii utilizate erau invechite si nesuportate de ultima versiune de PHP)

*) In Iulie 2016 acest website a fost vandut si transferat catre domeniul listedbeauty.com