Fiti mereu cu un pas
inaintea competitorilor

Va mentinem website-ul la curent cu cele mai noi tehnologii și tendințe web, si constant va îmbunătățim funcționalitatea acestuia.
De asemenea analizam punctele forte și slabe ale competitorilor dvs. și folosim aceaste informații in avantajul dvs.

SWIPE UP

Aplicatii Web & Servicii

Aplicatii si servicii web create de la zero respectand intocmai cerintele clientului. Din aceasta categorie fac parte: aplicatii web complexe (software la comanda pentru o banca), software tip Portal Captiv, site-uri eCommerce - magazine virtuale), Servicii RESTfull WEB API, site-uri de prezentare.

Optimizare de procese

Toate companiile au anumite procese/ task-uri care dureaza foarte mult sa fie terminate. Daca aveti asemenea lucruri care dureaza mult si stiti ca un computer/software il poate face mai rapid decat un om, atunci contactati-ne. Un specialist va sosi la compania dumneavoastra, va analiza problema si va propune o solutie. Solutia noastra de optimizare a imbunatatit un proces intern al companiei HP cu 80%.

Portal Captiv & Management de retele

Creste brand awareness-ul oferind clientilor tai hotspot-uri WiFi care le cer date de autentificare inainte de a le oferi internet. Aceste date pot fi orice doresti (exemplu: adresa de email, varsta, sex, etc.), date care te pot ajuta in campanille de marketing.

Solutii IT pentru gestionare

Experienta noastra in multe arii din IT ne permite sa gasim solutii simple si elegante pentru probleme dificile. Exemple de servicii din aceasta categorie: recuperare date de pe hard disk-uri si telefoane, suport remote desktop prin Team Viewer, scanare de vulnerabilitati WEB, etc.